Fælge

Find dine fælge hos Halles Auto

Hos Halles Auto forhandler vi fælge af høj kvalitet, som er tilpasset netop din bil og dine særlige behov. Vi er specialister i dæk og med vores mange års erfaring kan vi hjælpe dig med at finde de helt rette fælge. Vi sætter altid vores kunders behov og ønsker først, og sikrer dig den samme gode service hver gang du besøger os.

Vi er en del af den landsdækkende kæde, First Stop, og kan derfor tilbyde et stort udvalg af fælge til super skarpe priser. Er du derfor på udkig efter kvalitetsfælge nær Esbjerg eller Varde, så er du kommet til det rette sted.

Vi tilbyder fælge til langt de fleste typer biler, og for at sikre optimal sikkerhed efter vejret tilbyder vi fælge til både vinter- og sommerdæk.

Hos Halles Auto har vi et stort udvalg af fede fælge til dine sommerdæk, og vi kan vejlede dig i hvilke fælge der egner sig bedst til dit behov, uanset om du leder efter et sporty look til sportsbilen, eller fede fælge til at elevere familiebilen. Vores udvalg består selvfølgelig af kvalitetsfælge fra de store anerkendte producenter.

Nye biler bliver som udgangspunkt ofte leveret med sommerfælge fra fabrikken. Derfor er der opstået stor efterspørgsel efter fælge der egner sig til vinterdæk. Normaltvis er almindelige alufælge ikke produceret til at være modstandsdygtige overfor sne, slud og salt, og derfor er vinteralufælge blevet specielt produceret til at kunne modstå vinterens barske vejr, uden at gå på kompromis med det stilrene look.

Dog er alufælge mere tilbøjelige til at korrodere, modsat stålfælge, hvilket betyder, at fælgene kan nedbrydes med tiden, hvis de er udsat for det ekstreme vintervejr og ikke er lakeret med den rette lakering. Dette kan samtidig føre til, at fælgene ikke vil forsegle tilstrækkeligt, og dine dæk vil miste deres dæktryk. Producenterne har derfor udviklet alufælge med en speciel lakering der kan klare vintervejret, og det er derfor vigtigt at være opmærksom på, at dine alufælge er hellakerede hvis de skal monteres på vinterdæk

Er du på udkig efter stålfælge, kan vi naturligvis også være behjælpelige med dette. Stålfælge er idag af langt højere kvalitet end førhen, og derfor vil de ikke have en negativ påvirkning på din køreoplevelse. Hos Halles Auto kan du finde dine stålfælge af høj kvalitet, og vi sørger for at finde de helt rette fælge til dig. Som en del af First Stop, kan vi altid tilbyde skarpe priser på vores fælge.

På vores autoværksted hjælper vi naturligvis med montering af både dæk og fælge, samt reparationer som bremseservice, AC service, belysning og meget mere.

Kontakt os for mere information, eller besøg vores autoværksted i Varde, nær Esbjerg. Vi tager imod alle henvendelser med åbne arme.

Telefon & Mail

75 29 82 83

henrik@halles-auto.dk

Kontakt Halles Auto

Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles
Privatlivspolitik & Servicevilkår gælder