Dæk

Altid kvalitetsdæk hos Halles Auto

Det er essentielt at have styr på sine dæk, da de er nogle af de største sliddele på en bil.

Hos Halles Auto tilbyder vi en professionel service af dine dæk på vores autoværksted. Vi er en del af First Stop, som er Danmarks største kæde af dækcentre og vores dygtige mekanikere udfører dækservice med stor erfaring og viden på området, og du kan stole på at de ved hvad de laver. Hvis du leder efter et autoværksted nær Varde eller Esbjerg, og forventer en professionel service af høj kvalitet, så er Halles Auto det helt rette valg.

Hos Halles Auto tilbyder vi kvalitetsdæk, der kan klæde dig godt på til de forskellige årstider. Kvaliteten af dine dæk kan have en stor betydning for din køreglæde og du kan køre meget længere hvis du investerer i dæk af god kvalitet. Derfor kan det betale sig på både den lange og korte bane.

Dæk fås i mange forskellige størrelser og typer, alt efter dit behov og din bilmodel. Vi forhandler sommerdæk, vinterdæk og helårsdæk til både personbiler, lastvogne, og traktorer og monterer, lapper eller afbalancerer dem også for dig. Du har også altid mulighed for, at få dine dæk opbevaret på vores dækhotel. Der er stor forskel på både styreegenskaberne og bremselængden ved sommer- og vinterdæk, og derfor er det vigtigt at tage højde for vejret og sæsonen når du skal vælge dine dæk.

Vi forhandler dæk fra de førende leverandører på markedet som Michelin, Bridgestone, Firestone og Yokohama, samt fælge af anerkendte producenter.. Da vi er en del af First Stop, kan vi tilbyde konkurrencedygtige priser på vores dæk, samt en yderst professionel og kompetent service.

Dækstørrelse og hastighed

Når du køber nye dæk er det vigtigt at være opmærksom på, at dine dæk skal passe til den dæktype som din bil er typegodkendt til. Dækstørrelsen som passer til din bil, kan oftest findes i bilens manual, i førerdøren eller på dørstolpen. Samtidig er det vigtigt at dækket har den rette hastighedskode, som svarer til de hastigheder din bil er typegodkendt til. Det er bilens maksimale hastighed der er afgørende for valg af hastighedskode. Du kan aflæse dækkets hastighedskode på siden af dækket, hvor det er indikeret med et bogstav.

Hos Halles Auto hjælper vi dig med at finde de helt rette dæk til din bil og dine behov, og du skal derfor ikke bekymre dig om hvorvidt du får monteret de rette dæk når du besøger os. Vi tilbyder alt fra dækservice, bremseservice, kontrol af belysning og meget mere.

Telefon & Mail

75 29 82 83

henrik@halles-auto.dk

Kontakt Halles Auto

Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles
Privatlivspolitik & Servicevilkår gælder